Mentálszerviz 2018-07-26T09:59:01+00:00

NEKÜNK FONTOS, HOGY A TE ARCOD MIRŐL MESÉL!

 A világ első arcápolási márkája, mely nem csak a külső megjelenéssel, hanem a férfiak belső fejlődésével is foglalkozik.

Ahhoz, hogy arcunk boldog és örömteli pillanatokról mesélni tudjon, úgy gondoljuk, hogy elengedhetetlen a mentális karbantartás életünk során.

Napi szinten rengeteg impulzus, stressz, esemény és hatás ér minket, amiket érdemes megtanulni kezelni. Az említettektől sajnos nem tudjuk elzárni magunkat, hacsak nem egy barlangban vagy négy fal közé zárjuk be magunkat.

Meg kell tanulnunk megfelelően kezelni őket, hogy ne okozzanak gondot belső lelki fejlődésünk során.

A Mentálszerviz csoportjába tartozik:

  • a megfelelő mennyiségű “én idő”, amikor csak önmagunkban vagyunk és átgondoljuk napunkat, az eseményeket vagy az eddig leélt életünket. Célokat tűzünk ki magunk elé, aminek elérése motivál minket.

  • megpróbáljuk lecsendesíteni az elménket, azaz meditálunk, relaxálunk. Ez rengeteget segít abban, hogy rendszerezzük a fejünkben kavargó gondolatokat és még ha egy pillanatra is, de elcsendesítjük őket.

  • egy jó séta az erdőben, vagy parkban. Mivel természeti és szellemi lények vagyunk, ezért rendkívül fontos a friss levegőn való tartózkodás, távol a város zajától. Egy ilyen kirándulás hihetetlenül fel tudja tölteni az embert jókedvvel és energiával.

  • elmegyünk egy szakemberhez, akinek segítségével változtathatunk életünkön, legyen az magánélet vagy karrier, a lényeg az egyensúly megtalálása.

Nagy figyelmet fordítunk a férfiak mentálhigiéniéjára, ezért partnerséget kezdtünk el egy férfi coach-val, aki több, mint 10 éve foglalkozik férfiakkal a MentsManust Mozgalom és Movember Magyarország Egyesület alapítója és vezetőjeként, amely mostanra Magyarország legnagyobb férfiegészséggel foglalkozó szervezetévé nőtte ki magát.

Amennyiben úgy érzed, hogy eljött az ideje, hogy változtass életeden, szokásaidon vagy továbblépnél elakadásaidon és fontos számodra, hogy a Te arcod miről fog mesélni idős korodra, akkor a le’Gent Cosmetics 5.000 Fttal támogatja belső fejlődésed, ha igénybe veszed partnerünk mentálszervizét.

A FérfiCoach-ról ezen a linken (www.ferficoach.hu) találsz további információkat.

A bejelentkezéskor, kérjük említsd meg a következő kódot: “azénarcom”, amivel jogosult vagy a támogatásra.

Egy örömökkel teli utat kívánunk Önmagad megismeréséhez.

Üdvözlettel Barátod: le’Gent Cosmetics