RÓLUNK 2017-11-05T12:24:24+00:00

RÓLUNK

A le’Gent filozófiája, egy olyan brand megalkotása, melynek használatával a férfi önmagával és környezetével is igényesebbé és tudatosabbá válik.
Termékeink egy olyan újfajta férfigondolkodást támogatnak, amellyel az idáig kialakult „alfahím” titulust, melyben a megjelenés és az erő kombinációja volt az irányadó, egy még tudatosabb és önmagára igényes életszemlélet egészítené ki.
A mai rohanó világhoz idomul; praktikus, elegáns és egyedi stílust képvisel, amivel ki lehet tűnni a tömegből nem csak külsőleg, hanem azonosulva a brand mögötti eszmeiséggel, belsőleg is.
A világunkban egy újfajta tudatosabb gondolkodásmód kezdett el teret nyerni, amellyel korunk modern hölgyei, asszonyai nagyobb könnyedséggel tudnak azonosulni, mint az urak. A márka célja a férfiak belső és külső minőségének emelése, oly módon, hogy a természetet és önmagukat kímélő, preventív és organikus irányvonalakat tartsák szem előtt.

le’Gent termékek skálája folyamatosan bővül, ezzel is támogatva világunk rohanó férfijait, hogy időszűkében is, de a megfelelő termékek használatával támogatva és ápolva legyen igényes külsejük.

le’Gent kozmetikai termékek, ultimatív prémium férfi kozmetikumok a tudatos férfi mindennapi arcápolásához, melytől a bőr nem csak megújul , hanem ránctalanná válik . A XXI. század innovatív kozmetikuma, mely regenerál, feszesít, ránctalanít és nem utolsó sorban praktikus!
Nem szükséges éjszakai vagy nappali bőrápoló termékekre költeni, hisz a le’Gent mindent bepótol, amire a bőrnek, akár borotválkozás után, akár a mindennapokban szüksége van és lehet.
Kozmetikai termékeink paraffin-, allergén-, színezék- és parabénmentesek, ezzel is támogatva a természetes és tudatos életmódot.

le’Gent Style, egy olyan innovatív stílus,amellyel a férfi közelebb kerül belső minőségéhez, melyben megtalálja magabiztos énjét, ezáltal hatást gyakorolva külső erőteljes és sugárzó megjelenésére. E markáns változások mellett a környezetéhez, partneréhez való hozzáállása is új formát fog ölteni, ami által példaértékűvé és felelősségteljessé válik maga a FÉRFI.

Kiknek készült?

Olyan férfiaknak, akik ébredésben vannak. Rájöttek arra, hogy gondolkodásukkal és cselekedeteikkel lehet változtatni a világon és világukon, mind kívül és belül. Fontosnak tartják a családon belüli kapcsolatot, ahogyan az Apa, tanítja a fiát az életre, majd felnő és tudja, hogy értéket teremtett. Adott valamit/valakit a világnak, aki hozzájárul a világ fejlődéséhez.

Olyan férfiaknak, akiknek igénye van, olyan minőségi termékekre, amiket napi szinten tudnak használni és megfizethető számukra. Használatukkal hozzájárulnak igényes külsejük ápolásához, úgy, ahogy környezetük védelmét is figyelembe veszik, mert tudják, hogy a következő generációk is ugyan azon a bolygón fognak élni.

Akik a XXI. század dinamikus világában praktikus, károsanyagmentes és hatékony termékeket szeretnének használni, amellyel időt tudnak spórolni és egészségüket megőrizni. Hiszen a megspórolt időt és a megőrzött egészségüket kiteljesedésükre és szeretteikre tudják fordítani.

Azoknak, akik példamutatásukkal és tetteikkel határozzák meg azt az embert, aki biztonságot, magabiztos kisugárzást, erőt, felelősségvállalást és egy olyan férfias értéket tud képviselni, amellyel méltón kiemelkedhet a tömegből. Ezáltal olyan férfimintát mutatva a társadalomnak, amitől a családok egységben, a nők nőként és a gyerekek gyerekként tudnak élni és felnőni.