• Akció!

  3 in ONE AntiAge ELIXIR 50 ml

  11.990 Ft 8.499 Ft
  Ultimatív 3-as hatású organikus AntiAge ELIXÍR borotválkozás után és a mindennapos arcápoláshoz. Hidratáló, bőrfiatalító, regeneráló hatás. Érzékeny bőrűeknek is javasolt! A termékek parabén, paraffin, színezék, allergén és GMO-mentesek!
 • Ultimatív ránctalanító hatású Hyaluronsav koncentrátum a mindennapi szemkörnyék és arc ápolásához. Akár borotválkozás után is. A termékek parabén, paraffin, színezék, allergén és GMO-mentesek!
 • Az 5in2 ajándékcsomag tartalma teljeskörűen fedezi egy férfi mindennapos bőr és arcápolását, hogy hidratált, illatos és ápolt legyen. A termékek parabén, paraffin, színezék, allergén és GMO-mentesek!
 • Ezzel az ajándékcsomaggal biztosan örömet okozol párodnak és magadnak is. Tartalma teljeskörűen fedezi egy férfi mindennapos bőr és arcápolását, hogy hidratált, ápolt és ránctalan legyen.  A termékek parabén, paraffin, színezék, allergén és GMO-mentesek!
 • Tartalma egy ránctalanító hatású Hyaluronsav koncentrátum és egy organikus hatóanyagú WASHair&Body tisztító gél, mely tusfürdő és sampon egyben. A termékek parabén, paraffin, színezék, allergén és GMO-mentesek!
 • Belefér minden olyan szépségápolási termék, ami egy férfinak elengedhetetlen a mindennapos arc- és testápolásához. Utazáshoz is alkalmas.
 • Timeless csomag tartalma egy 3in1 organikus AntiAge ELIXÍR, hidratáló, bőrfiatalító és regeneráló hatással, amelyet tökéletesen kiegészít a ránctalanító Hyaluronsav koncentrátum. A termékek parabén, paraffin, színezék, allergén és GMO-mentesek!
 • Ingyenes szállítással és mintával, hogy kipróbáld a le'Gent élményt! Organikus hatóanyagokkal rendelkező tusfürdő és sampon. Organikus gyógynövény hatóanyagoknak köszönhetően nem szárítja a bőrt, zuhanyzás közben is hidratál és érzékeny bőrűek is használhatják. MOST a termék mellé Hyaluron Concentrate for Men és 3inONE AntiAge Elixirt mintát adunk ajándékba, hogy Te is megbizonyosodj a termékek hatékonyságáról! A termékek parabén, paraffin, színezék, allergén és GMO-mentesek!
 • Ultímatív organikus hatóanyagú tisztító gél a haj és test tisztántartására. Organikus gyógynövény hatóanyagoknak köszönhetően nem szárítja a bőrt, zuhanyzás közben is hidratál és érzékeny bőrűek is használhatják. A termékek parabén, paraffin, színezék, allergén és GMO-mentesek!